Over ons


Sanne Wiltink

food

Met een opleiding als kunstmanager op zak werkte Sanne als projectmanager bij theaterproductiehuizen en bij de kunstacademie in Den Haag. Vervolgens leerde ze op biologische boerderijen in Italië en Spanje kaas, olijfolie en wijn maken. Maar bovenal werd ze bevangen door een extreme liefde voor eten. Ze voelde de noodzaak om de afstand tussen boeren en stedelingen te verkleinen, door verhalen uit te wisselen.

Haar missie is om onverschilligheid over voedsel uit de wereld te helpen, door verbindingen te leggen en mensen te verrassen met foodconcepten. Dit deed Sanne bij de Youth Food Movement en Food Cabinet en tegenwoordig als zelfstandig programmamaker en projectmanager.

Marrit Bausch

theater

Marrit is freelance theatermaker in Utrecht en behaalde haar diploma op de kunstacademie in Arnhem in 2013. Theatermaken, doet zij sindsdien niet in de schouwburg maar in de openbare ruimte. Zij werkt o.a. als theaterdocent, maakt locatietheater met haar eigen interdisciplinaire gezelschap Troubamour, speelt op festivals in binnen-en buitenland én werkt daarnaast altijd in de horeca. Theater in de openbare ruimte wekt nieuwsgierigheid op, ze wil mensen verder laten kijken dan hun neus lang is. In Van Riek tot Vork vindt zij de combinatie tussen gastvrouw zijn, verhalen vertellen, koken en duurzaamheid.