Over ons


Sanne Wiltink

food

Met een opleiding als kunstmanager op zak werkte Sanne als projectmanager bij theaterproductiehuizen en bij de kunstacademie in Den Haag. Vervolgens leerde ze op biologische boerderijen in Italië en Spanje kaas, olijfolie en wijn maken. Maar bovenal werd ze bevangen door een extreme liefde voor eten. Ze voelde de noodzaak om de afstand tussen boeren en stedelingen te verkleinen, door verhalen uit te wisselen.

Haar missie is om onverschilligheid over voedsel uit de wereld te helpen, door verbindingen te leggen en mensen te verrassen met foodconcepten. Dit deed Sanne bij de Youth Food Movement en Food Cabinet en tegenwoordig als zelfstandig programmamaker en projectmanager.

Marrit Bausch

theater

Marrit is freelance theatermaker in Utrecht en behaalde haar diploma op de kunstacademie in Arnhem in 2013. 

Theatermaken, dat doet zij het liefst in de openbare ruimte. Maar ze werkt ook als theaterdocent bij o.a. De Nationale Opera en maakt en speelt haar eigen jeugdtheatervoorstellingen. Ze houdt van beweging en minstens zoveel van in beweging brengen. Theater in de openbare ruimte wekt nieuwsgierigheid op, ze wil mensen verder laten kijken dan hun neus lang is.  Met een flinke dosis ervaring in de horeca komt voor haar alles samen in Van Riek tot Vork: verhalen vertellen, gastvrouw zijn en mensen in beweging brengen.